Incassobureau op de Veluwe

U zoekt een incassobureau op de Veluwe?

Incassobureau op de Veluwe

U zoekt een betrouwbaar incassobureau. Een incassobureau bij u uit de regio is altijd fijn. Zo’n incassobureau kent de regionale omstandigheden en gebruiken. Bovendien is een incassobureau op de Veluwe lekker dichtbij en dat heeft zo zijn voordelen met de communicatie. U kunt even langsgaan om iets te verduidelijken. En uw accountmanager kan makkelijk even bij u langskomen om wat details met u te bespreken of om extra informatie of uitleg aan u te vragen. Bovendien zit het incassobureau op de Veluwe dichtbij uw debiteur en kan, indien nodig, uw klant gemakkelijk bezoeken om de betalingsachterstand te bespreken.

IMNederland is zo’n incassobureau en doet veel zaken met klanten en debiteuren op de Veluwe. IMNederland spreekt dezelfde taal als u en uw klanten. Een incassobureau in de buurt is gewoon efficiënter en levert betere resultaten dan een willekeurig groot incassobureau uit de randstad.

Een incassobureau op de Veluwe, lekker dichtbij met kennis van de regio.

Een regionaal incassobureau op de Veluwe is bovendien persoonlijker. Bij ons bent u geen nummer. Wij spreken onze klanten vaak. Wij bellen u als er goed nieuws te melden is, maar ook als er extra informatie of documenten nodig zijn voor de behandeling van een bepaald dossier. Of we komen even bij u langs. Op de Veluwe bent u immers altijd dichtbij en een persoonlijk face-to-face gesprek is altijd prettiger en efficiënter dan een stroom aan e-mailtjes.

Uw debiteuren op de Veluwe kunnen altijd bij ons terecht. Zij lopen gemakkelijk even bij ons binnen om samen tot een oplossing voor de betaalproblemen te komen. Maar uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar of via onze portal. Uw klanten op de Veluwe kunnen daar 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht.

Een incassobureau op de Veluwe, dat voldoet aan de eisen die de Nederlandse wet stelt en respect heeft voor u en uw klanten.

Maar natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat uw incassobureau op de Veluwe zit. Het is ook belangrijk dat u een fatsoenlijk tarief betaalt en dat uw klanten met respect behandeld worden. Bovendien wilt u een betrouwbaar incassobureau, dat zich aan de wet houdt en uw goede naam niet te grabbel gooit. U wilt natuurlijk niet in één adem genoemd worden met een incassobureau dat uw klanten intimideert of torenhoge kosten berekent.

Wanneer u met IMNederland zaken doet, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wij zijn een fatsoenlijk incassobureau op de Veluwe en lid van de VCMB. Het is voor ons geen vraag maar een vanzelfsprekendheid dat wij ons houden aan de Nederlandse incasso wet.

Heeft u andere uitdagingen of wensen op het gebied van debiteurenbeheer of incasso? Ook dan kunnen wij u helpen. IMNederland is niet alleen maar een incassobureau op de Veluwe, maar levert ook andere oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van debiteurenbeheer. Wij kunnen uw personeel trainen, wij kunnen u online debiteurenbeheer software leveren en desnoods nemen wij uw totale debiteurenbeheer van u over. Ontzorgen noemen wij dat, zodat u daar geen zorgen meer over heeft en uzelf bezig kunt houden met datgene waar u echt goed in bent.

IMNederland: meer dan alleen een incassobureau op de Veluwe.

Als u een incassobureau op de Veluwe zoekt, dan bent u bij IMNederland aan het juiste (lokale) adres. Bel ons even op (0341) 56 88 00 of geef hieronder aan wanneer wij u kunnen bellen.

    Uw naam (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Tijdstip waarop u bereikbaar bent

    Eventuele opmerkingen

    linkedinlinkedin