Credit management personeel blijft cruciaal voor het persoonlijke contact met uw klant.

Heeft u een nijpend en/of tijdelijk capaciteitsprobleem op uw credit management afdeling? Of heeft u behoefte aan training voor uw eigen credit management personeel? Bij IM-PEOPLE bent u aan het juiste adres.

Trainingen

Een solide training van uw personeel verdient zich in no-time terug. Neem bijvoorbeeld de training commercieel debiteurenbeheer.  Getraind wordt onder meer op de volgende aspecten:

  • De juiste toon aanslaan
  • Strakke follow-up
  • Gedegen rapportages
  • Het belang van goed credit management voor de gehele organisatie

Het resulteert direct in een lager openstaand saldo (DSO) en hogere klanttevredenheid.

[Lees meer]

Detachering

Detachering debiteurenbeheer is snel de juiste persoon op de juiste plek! IMNederland stelt u voor aan goed getrainde en gemotiveerde debiteurenbeheerders of creditmanagers die weten hoe zij uw targets moeten halen. Precies de teamplayer die past bij uw organisatie.

Tijdelijke versterking voor directe verbetering van uw liquiditeit. Het grote verschil met een uitzendkracht is dat onze specialisten weten waar zij het over hebben. Direct de quick wins weten te vinden en deze ook direct voor u oppakken. Daarmee zijn de kosten meteen ook terugverdiend. Vaak functioneren onze detachisten ook als opleider van degene, die hen weer voor vast gaat vervangen. Zo blijft de kennis geborgd in uw organisatie en profiteert u driedubbel van hun inzet.

Van junior debiteurenbeheerder tot senior credit manager. Voor iedere uitdaging op uw afdeling debiteurenbeheer hebben wij de oplossing.

[Lees meer]

linkedinlinkedin