Maatwerk in credit management dienstverlening

Meedenken, persoonlijk, effectief en daadkrachtig, dat mag u van ons verwachten. Door gebruik te maken van onze 3 credit management peilers, zijn wij beter als anderen in staat om uw wensen in maatwerkoplossingen om te zetten. Van incasso tot detachering en van credit score tot een debiteurenpakket op maat.
Wilt u ook de beste credit management oplossing voor een redelijk tarief? Neem dan nu contact met ons op. Veel succesvolle MKB bedrijven maar ook grote (internationale) bedrijven gingen u voor!

Drie peilers

IM-ICT

Wij hebben dé oplossing voor uw ICT credit management uitdaging: hyper moderne SAAS credit management software met uitgebreide rapportage tools.

IM-PEOPLE

Tijdelijke inhuur van onze goed getrainde credit management professionals of training van uw eigen mensen.

IM-Creditmanagement

Facturatie, debiteurenbeheer, incasso en gerechtelijke procedures nemen wij u uit handen. Ontzorgen noemen we dat.

Meer informatie

Internationaal

Onder de naam IMEurope zijn wij sterk in Europa. Maar ook buiten Europa staan wij ons mannetje.

Maatwerk

Credit management dienstverlening op maat, volledig vormgegeven naar uw wensen. Het lijkt een utopie, maar dat is het niet.

Info Blog

Online informatie over ons vakgebied. Bijvoorbeeld: informatie over de “Wet Incasso Kosten“, een Incassokosten calculator voor meerdere facturen, voorbeeldbrieven voor uw debiteurenbeheer, nieuws over IMNederland en nieuws over onze branche.

Branches

Branchespecifieke credit management oplossingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een debiteurenpakket ontwikkeld voor woningcorporaties en een oplossing voor het innen van contributies voor verenigingen.

Laatste blog artikelen

Incassokosten berekenen

Incassokosten berekenen

Incassokosten berekenen: Hoe hoog mogen de incassokosten nou eigenlijk zijn? Op 1 juli 2012 is de Wet Incasso Kosten in werking getreden. Deze wet schrijft onder meer exact voor hoeveel incassokosten er bij een debiteur in rekening gebracht mogen worden. Bovendien schrijft de wet voor dat een debiteur, via een wettelijke aanmaning, gewaarschuwd moet worden voor het bedrag dat er […]

in de pers

Interview directie IMNederland

IMNederland in de pers: Interview directie IMNederland Interview directie IMNederland: Op 9 mei 2016 heeft Marcel Wiedenbrugge onze directie geïnterviewd over de toekomst van incasso. Wim Brugman (algemeen directeur) en Mark Lindhout (Directeur Research & Development) geven hun visie op dit onderwerp. U kunt het gehele interview lezen op de website van Credit Expo. Marcel Wiedenbrugge is […]

wet incassokosten

Wet Incasso Kosten (WIK)

Wet Incasso Kosten (WIK): De gevolgen voor crediteur en debiteur Op 13 maart 2012 heeft de Eerste Kamer de Wet Incasso Kosten (kortweg WIK) aanvaard. De wet heet voluit “normering van de vergoeding voor kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte”, maar in dit artikel zal gesproken worden over de WIK. Op 1 juli 2012 […]

Meer …

Enkele klanten die u voorgingen

Referentie incasso telecom
Refrentie internationale incasso
incasso referentie Solcon
Referentie credit management software
linkedinlinkedin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *