Training Debiteurenbeheer: voor klantvriendelijke en commerciële telefoongesprekken

Een training debiteurenbeheer verdient zich in no-time terug. Getraind wordt onder meer op de volgende aspecten:

  • Tone of voice
  • Strakke follow-up
  • Juist rapporteren
  • Het belang van goed credit management

Het volgen van deze training resulteert direct in een lager openstaand saldo (DSO) en een hogere klanttevredenheid. Naast de training debiteurenbeheer bieden wij ook nog een aantal andere trainingen aan.

Een aantal trainingen wordt als open training aangeboden zie hieronder de ’trainingskalender’. Hiernaast hebben wij ook een aantal maatwerktrainingen, die in overleg met u ook in huis kunnen worden gegeven.

Open trainingen

Iedereen kan zich inschrijven voor een open training. In een ontspannen sfeer nemen wij de theorie door, maar het grootste gedeelte van de training zal besteed worden aan praktijkvoorbeelden en casussen die door uzelf worden aangedragen. In onderstaande flyers vindt u meer informatie over de verschillende credit management trainingen.

Training Commercieel Debiteurenbeheer

Training Effectief Telefonisch Incasseren

Training Juridische Aspecten Debiteurenbeheer

Inschrijven voor één van onze credit management trainingen?

Download hier het inschrijfformulier voor onze open trainingen

Maatwerk Credit Management Trainingen

Naast de training commercieel Debiteurenbeheer, Effectief Telefonisch Incasseren en Juridische Aspecten Debiteurenbeheer, bieden wij ook trainingen op maat aan. Zo kunnen wij  inspelen op de specifieke behoeftes van uw organisatie, bijvoorbeeld met casusmateriaal uit de dagelijkse praktijk van uw medewerkers.

Onze maatwerk trainingen worden natuurlijk pas samengesteld na een zorgvuldig intakegesprek met u over de behoeften binnen uw organisatie. Wilt u meer weten? Laat het ons weten, wij informeren u graag over de mogelijkheden en de tarieven.

Fris en gemotiveerd weer aan het werk

Wij merken dat onze trainingen niet alleen financiële winst opleveren, maar dat de medewerkers ook enthousiast en gemotiveerd aan het werk gaan met de zaken die ze tijdens de training aan bod gekomen zijn. Betere resultaten en tevreden klanten zorgen ervoor dat de cursisten verder gemotiveerd worden. Daarbij zijn er bij verschillende training na een half jaar nog opvolgingen.

linkedinlinkedin