Klantvriendelijke incasso dienstverlening

Incasso kan door iedereen als dienstverlening worden aangeboden. Om een incassobureau te starten zijn geen diploma’s of vergunningen vereist. Het aanbod op de markt is dan ook groot.  Hoe scheid je nu het kaf van het koren? U wilt een incassobureau inschakelen, maar welk incassobureau kies je dan?

IMNederland is sinds 1983 actief op de incassomarkt. Wij kennen de markt, de regels en de (on)mogelijkheden als geen ander en hebben onze dienstverlening daarop aangepast.

Incasso met behoud van uw klant

U wilt uw geld vlot innen, maar tegelijkertijd uw klanten koesteren. IMNederland begrijpt hoe belangrijk het is om uw klanten met de juiste toon te benaderen. Onze incassoscore bewijst dat klantvriendelijke incassodienstverlening loont.

Rente en kosten

De incassokosten die wij bij uw klant in rekening brengen, berekenen wij volgens de Wet Incassokosten (WIK), tenzij u met uw zakelijke klant afwijkende afspraken heeft gemaakt. Dit kan middels uw algemene voorwaarden of met een getekende overeenkomst.

Wij brengen uw klant verder de wettelijke rente in rekening, tenzij u – bij een zakelijke klant – een ander rentepercentage bent overeengekomen.

Incasso via moderne kanalen en media

Onze moderne incassosoftware maakt het mogelijk via allerlei moderne kanalen met uw klanten te communiceren. Daarnaast gebruiken onze incassospecialisten ook veelvuldig de ‘ouderwetse’ telefoon om met uw klanten in contact te komen om afspraken te maken.

Onze online portalen

Ons online portaal is 24/7 beschikbaar. Uw klanten kunnen daar de vordering bekijken, een betalingsbelofte doen of een regeling treffen en natuurlijk ook gewoon direct betalen. De snel groeiende doelgroep die graag via internet handelt, wordt zo van alle gemakken voorzien.

Via ons online klantenportaal kunt u realtime met ons meekijken en de laatste stand van zaken raadplegen.

Incasso over de grens

Een aantal van onze incassospecialisten behandelen buitenlandse vorderingen. Zij spreken hun talen en zijn bekend met de landspecifieke incasso wetten en regels. We beschikken over een gedegen netwerk van agenten, verspreid over de wereld. Dit maakt het voor ons mogelijk om al uw buitenlandse vorderingen effectief te behandelen.

Incassobureau inschakelen?

Is uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij houden van ons vak en luisteren graag naar uw vragen.

linkedinlinkedin