Orange Bob over IMNederland
Robin Huisma van Orange Bob over IMNederland

IMNederland past bij ons!

IMNederland biedt zorgvuldig ingericht maatwerk voor Orange Bob. Weet op een adequate manier invulling te geven aan de automatische incasso’s bij onze relaties. De wijze waarop, sluit naadloos aan op de kwalitatieve dienstverlening die Orange BOB nastreeft. Daarbij biedt het ons de continuïteit waar we op zoek naar zijn.

Alles bij Orange BOB staat in het teken van groei en juist daarin hebben wij elkaar gevonden. Toekomstgericht, oplossingsgericht en communiceren in een professionele, open en collegiale setting. We voelen ons thuis IMNederland en de medewerkers. Zo levert IMNederland maatwerk voor Orange Bob

Over Orange Bob 

Orange BOB levert mobile loyalty marketing & marketing automation oplossingen aan retailers, city marketeers, agro & natuur promotors, bedrijven en brands. De focus ligt op de verkoop van en de marketing services behorende bij deze systemen. De continuïteit van onze onderneming ligt verborgen bij de geldstroom die voortvloeit uit de abonnementen die wij met onze opdrachtgevers afsluiten.

Wij bieden de mogelijkheid om zonder hoge investeringen in te stappen. Vanaf het eerste uur direct te profiteren van onze marketing oplossingen. Een low entry barrier, een korte time to market, bug vrije software en marketingtechnisch direct effectief inzetbaar.

linkedinlinkedin