IMNederland regelt het voor u!

Hoe wij de facturatie voor dierenartsen vormgeven en waarom dat leest u hieronder. Herkent u zich in het onderstaande voorbeeld, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Bij bijna elke dierenarts gaat het hetzelfde: Na afloop van het bezoek gaat de klant nog even langs de assistent (e) om de betaling in orde te maken. Maar wat nu als de klant “even” geen geld bij zich heeft of een betalingsregeling wil treffen of zijn pinpas vergeten is, of niet wist dat er meteen betaald moet worden? Of de situatie waarin u de klant na een overlijden van het geliefde huisdier niet lastig wilt vallen met een voordat moment ongepaste pinautomaat? Wat dan?

Het grootste gedeelte van uw klanten betaalt per pin of contant. Wanneer u uw dienst op factuur levert start feitelijk uw debiteurenbeheer traject. De betaling controleren, herinneringen maken en verzenden, telefoontjes plegen en in een uitzonderlijk geval een incassobureau inschakelen. Kortom, een zeer tijdrovend traject wat vooral veel kopzorgen met zich meebrengt. Of de factuur ook daadwerkelijk betaald wordt, dat blijft de vraag natuurlijk.

IMNederland heeft de oplossing voor de facturatie voor dierenartsen en het opvolgen ervan.

Uw klanten blijven gewoon contant of per pin betalen. En heeft u een keer een klant die niet contant kan/wil betalen, dan laat u IMN de factuur (inclusief een betaallink) sturen. IMN controleert of de factuur betaald wordt. En zo niet, dan komen wij meteen in actie en start het debiteuren traject. In het zeldzame geval dat dit niet tot betaling leidt, zal IMN automatisch de incassoprocedure starten. In het hoogst uitzonderlijke geval dat er dan nog niet betaald is bespreken we met u de juridische mogelijkheden. IMN ontzorgt u zodat u zich volledig kan richten op het “dierenarts” zijn. Wel zo gemakkelijk en comfortabel. En dat voor een vaste prijs per factuur inclusief eventueel debiteurenbeheer en minnelijke incasso indien dit noodzakelijk mocht zijn.

Uw voordelen:

  • Géén omkijken, géén ergernis, géén zorgen
  • Tijdwinst
  • Meer liquiditeit
  • Contant betaling en pin blijft gehandhaafd
  • Vaste prijs per factuur
  • Betalingstermijn € 2,50 per termijn

Meerdere praktijkhouders gingen u voor en hebben geen omkijken meer naar facturatie, regelingen, debiteurenbeheer en incasso. Zij kozen tot hun volle tevredenheid voor het gemak van onze facturatiedienstverlening. U ook? Wij komen graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. Bel Wim Brugman voor een afspraak: 06-51839234 of mail naar wim.brugman@imnederland.com

Bent u lid van een branche organisatie?

linkedinlinkedin