De voordelen van een regionaal incassobureau

Zit uw bedrijf in Zwolle? Of misschien in Putten, Ermelo of Harderwijk? Of ergens anders op de Veluwe? Dan is het fijn als uw incassobureau in dezelfde omgeving gevestigd is. Natuurlijk kunt u ook zaken doen met een landelijk opererend groot incassobureau. “Geen probleem!”, zullen deze grote jongens zeggen. Maar is dat voor u wel de beste keuze? We zetten de voordelen van een regionaal incassobureau voor u op een rijtje:

Bent u graag een nummer?

Dan hoeft u niet verder te lezen en moet u vooral meteen zaken gaan doen met een groot incassobureau uit de grote stad. Vindt u het fijn als uw incassobureau u kent? Als u niet elke keer hoeft uit te leggen wie u bent? Als u een vaste contactpersoon heeft, waar u vaak contact mee heeft en die regelmatig even bij u langs komt? Dan kunt u beter op zoek naar een lokaal incassobureau.

Is uw klant graag een nummer?

Een regionaal incassobureau kent de regio en spreekt de taal van de omgeving. Bovendien is uw klant vaak al bekend bij het regionale incassobureau. Wel zo efficiënt natuurlijk. En wel zo fijn voor uw klant, dat hij of zij niet voor de 10-de keer hoeft uit te leggen waarom hij/zij even wat moeite met betalen heeft. Bij de grote landelijke incassobureaus komt uw debiteur in een “standaard traject” terecht. De behandeling gaat volgens een vast gecomputeriseerd traject. Niet persoonlijk en zeker niet flexibel.

Een bezoekje of nog maar een mailtje?

Hoe persoonlijk wil je het hebben? Zou het niet perfect zijn als uw incassobureau, indien nodig, bij uw klant langs kan gaan om de betalingsachterstand te bespreken? En zou het niet heel handig zijn als uw accountmanager gewoon even uit komt leggen hoe zo’n juridisch traject in zijn werk gaat? Een regionaal incassobureau zit in de buurt en kan gemakkelijk even bij u of uw klant langs gaan. Kom hier bij een groot incassobureau uit de randstad maar eens om. Die sturen liever nóg een mailtje …

Overtuigd?

Bent u overtuigd van de voordelen van een incassobureau uit de regio? En van het genot van een persoonlijke benadering voor u en uw klant? Neem dan contact op met IMNederland. Wij komen graag bij u langs. Wij zitten tenslotte dichtbij ….

Incassobureau op de Veluwe Incassobureau Harderwijk Incassobureau Incassobureau in Putten

 

linkedinlinkedin